Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wat voor hoes Samsung Galaxy Note 10.1 2014?


1 november, 2013, Categorie:

Hallo,

 

Ik ben sinds kort in het bezit van een Samsung Galaxy Note 10.1 2014.  Nu wil ik er alleen graag een hoes/cover bij kopen, het liefst één die ook als standaard gebruikt kan worden. Ik vraag me af wat voor hoes ik hiervoor kan kopen. Past die van de ‘oude’ variant er ook omheen, of kun je dan niet meer goed bij de pen?  Past een universele 10.1 inch hoes misschien goed? Ik vind sommige hoezen die in de winkel liggen aardig prijzig (50 euro of meer!) en ik vraag me dan af of ze wel voor de 2014 variant zijn.

Misschien zijn er mensen die dezelfde tablet hebben en een hoes gekocht hebben?

Antwoorden

Hoi,

Goede covers zijn helaas duur, zeker voor de high-end apparaten. Pas als er aardig wat van verkocht worden komen ook de goedkopere covers op de markt, maar lever je qua kwaliteit in. Ik denk dat voor deze tablet er binnenkort wel wat goedkopere modellen verschijnen. Voor nu zie ik wat covers bij o.a. Tabletcenter en Dixons.

Bedankt voor de reactie. Ik begrijp dus dat een hoes van de ‘oude’ variant niet op de 2014 past?

Zeker kan ik het je niet zeggen maar ik ga er kijkend naar de nieuwe afmetingen niet vanuit.

Ik heb mijn cover inmiddels gekocht op hoesjes.nl, zal morgen laten weten hoe die bevalt.

Ik heb ook net de nieuwe Samsung galaxy note 2014 gekocht. En de oude 10 inch hoesjes en covers passen niet om deze tablet, omdat ze te groot zijn.. alternatief is de duurste van Samsung zelf… 

Een antwoord toevoegen