Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wegvallen Facebook Samsung tablet?


21 oktober, 2014, Categorie:

Gisteren de nieuste applicatie van Samsung geinstalleerd. Sindsdien kan ik na het openen van Facebook een bepaald onderwerp niet meer verder openen. Hoe lossen we dit op?

Antwoorden

Zoals je in onze vraagbaak kunt zien hebben veel mensen hier last van. Er is echter nog geen oplossing aangezien deze waarschijnlijk vanuit Samsung of Facebook moet komen. Het is helaas even geduld hebben.

Ik heb hetzelde probleem. Voorlopig opgelost door in te loggen via internet (Chrome)

Ik heb  er ook last van met de tablet bij het openen van  Facebook  en het activeren springt ie gelijk terug naar bureau blad zeer vervelend! !!

Ik heb geen antwoord, maar wel de vraag of de laatste update weer ongedaan gemaakt kan worden zodat miss hien de problemen met facebook opgelost zijn.

Dat probleem heb ik al ruim een week zou het niet handig zijn van samsung om de update terug te draaien naar het oude en eerst eens kijken wat het probleem is .

 

Ook ik heb dit probleem al 2 weken. Heel vervelend hopelijk  wordt het snel  opgelost

Ook ik heb problemen heel vervelend. Samsung  doe er wat aan .

Mieke Venema

Ook ik heb er last van gehad, zowel op mijn oude tab1  uit 2012 maar  ook  van een kennis, die ik helemaal opnieuw hersteld heb naar fabrieksinstelling …..

Door Google  Chrome te installeren kan Facebook  ook lekker werken ….. zelfs het inzoomen werkt prettiger.

Door een snelstartknop op je hoop scherm  of  bureauscherm te plaatsen, mis je die hele Facebook app  niet meer zo snel ……

Zelfs  ” delen  met ”  werkt ook …!

 

Veel plezier  met  deze  tip.

 

Een antwoord toevoegen