Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke 7 of 8 inch Android tablet met 3G?


30 januari, 2014, Categorie:

Hallo,

Er is keuze zat op dit moment in de 7 – 8 inch tablets, maar er is toch altijd weer iets die ontbreekt wat ik nodig heb.

De beste keuze lijkt me op dit moment de nexus 7, helaas geen 3g/4g ondersteuning en dat heb ik nodig of ik zou een smartphone kunnen aanschaffen en deze als wifi hotspot instellen, kies dan een samsung hoor ik jullie zeggen, mja…ik ken meerdere mensen die er niet zo tevreden over zijn.

Aan de andere kant zijn er al kwalitatieve groottesmartphones op de markt, nexus5 of de lg G2, zijn deze wel groot genoeg om vb. Krant of magazines op te lezen of wacht ik nog af, want er komen eind deze maand nog best wat nieuwigheden op die beurs uit. 

Wat zijn jullie tips, hier mijn specificaties :

7 of 8 inch, graag 3g ondersteuning, uitbreiding sdcard is welkom 32gb, degelijke processor.

Thanks, Jurgen

 

Antwoorden

Hoi,

Heb je onze tablet vergelijker gebruikt om te filteren?

Tablets die ik zou aanraden zijn;

– Asus FonePad (prima en betaalbaar apparaat)
– Dell Venue 8 Pro (Als je budget hebt krijg je er alles op en aan)
– Lenovo Think Pad 8 (zakelijke tablet met alles dat je nodig hebt)
– Sony Xperia Z Ultra (ultieme combo smartphone en tablet)
– Samsung Galaxy TabPRO 8.4 (high-end Android met hoge resolutie)

Martijn,

 

Van harte bedankt voor de tips, die sony spreekt mij wel aan, wel prijzig, maar wat een mooi toestel, ik zoek gewoon een tablet waar ik mee kan bellen maar ook de magazines of de krant op lezen en met 3 of 4g ondesteuning daar ik veel op weg ben.

Een smaartphone is net te klein om de krant op te lezen, de sony vormt daar wel een uitzondering op, zijn er eind deze maand op die beurs nog merken die zullen uitpakken met dergelijke toestellen ?

Groeten Van Hulle Jurgen

Ah, ok. Als bellen ook belangrijk is dan verandert de zaak. Gebruik de vergelijker van ons even en selecteer daar het gsm-filter. Bijvoorbeeld de FonePad, Xperia Z Ultra en de Galaxy Tab en Note tablets hou je dan over. Overigens heeft Huawei ook een extreem grote smartphone maar dan een stuk goedkoper.

Ik denk wel dat we meer tablets en grote smartphones met belfunctie gaan zien, maar wat precies blijft afwachten.

Ja, het wordt niet simpel, keuzes maken…

Opeens komen de phablets in beeld sony xperia ultra z of huawei ascend mate 2 zien er ook leuk uit, bellen en een behoorlijk scherm, maar kan je daar een magazine op lezen, bij beide heb ik wel en bellen en 4g ondersteuning of beter een 7 – 8 inch met 4g en bel functie vb samsung of nog een mogelijkheid, aankoop van een goedkopere smartphone met thetering mogelijkheid en dan een nexus 7 aanschaffen, ook een optie, iemand ervaring met die thetering ?

Van Hulle Jurgen

Tethering werkt prima, mits je smartphone goed bereik heeft. Het is niet het snelste van het snelste maar prima werkbaar.

Martijn,

 

Wat is jou mening over de phablets, werkbaar of een onhandelbaar formaat ?

Jurgen

Tot en met 5.5-inch vind ik het persoonlijk wel ok. Daarna wordt het lastig met één hand bedienen, maar als je meer surft en speelt dan smst en belt hoeft dat geen probleem te zijn.

Een antwoord toevoegen