Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke tablet kiezen?


5 april, 2014, Categorie:

Ik wens een tablet met keyborddock aan te schaffen om mee op reis te nemen. Ik zou deze vooral gebruiken om op internet te werken, gmail-account gebruiken, films bekijken onderweg (dus best min. 10 inch), Gps (werkt dit ook goed in de auto ?) en foto’s nemen. Ik ben een leek op gebied van tablets en het is moeilijk om te kiezen. Mijn smartphone is een Htc – is het dan best om te kiezen voor android of  …? Graag uw advies.

Antwoorden

Allereerst wil ik je graag doorverwijzen naar ons artikel met waar je op moet letten bij het kopen van een tablet. Daarin staan de belangrijkste adviezen met betrekking tot de meeste zaken. Ook vind je hier meer informatie over de verschillen tussen de besturingssystemen en waarom je voor het ene of het andere besturingssysteem zou moeten kiezen. Als je dit allemaal even doorneemt zou je al een eind moeten kunnen komen.

Mocht je specifiek een tablet zoeken dan kun je terecht in onze beste tablets koopgids. Hierin vind je overzichten van de beste tablets van dit moment, waaronder ook hybride modellen met keyboard dock.

Specifiek als antwoord op je vragen; gps werkt inderdaad ook in de auto en Android is niet per se de juiste keuze, tenzij je al veel apps gekocht hebt op je HTC en deze ook op je tablet wilt gebruiken. Voor de rest maakt het niet heel veel uit. Als je een Android hybride tablet zoekt dan is bijvoorbeeld de Asus Transformer Pad TF701 een echte aanrader.

Een antwoord toevoegen