Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

welke tablet past bij mijn?


3 oktober, 2013, Categorie:

Goedemiddag,

Ben al een tijdje op zoek naar een tablet. Ik wil hem gaan gebruiken om te internetten en af en toe een spelletje te op spelen. Ook wil er ik wat foto’s op bekijken. Ik ben op zoek naar een tablet van 10” en rond de 250 euro, mijn oog was gevallen op de samsung tablet galaxy tab 2 p5110. Is dit een geschikte tablet? Heb veel positieve reacties gelezen maar ook veel negatieve dat de tablet erg langzaam is en vast loopt. Wie kan mijn helpen?

Antwoorden

Sowieso zou ik je aanraden naar de Galaxy Tab 3 (10.1) te kijken, de nieuwe generatie. Die is weer wat beter. Maar, voor 200-300 euro heb je meer moois, waaronder een aantal tablets van ASUS. Check de database en selecteer op t/m 10.1-inch. 

De samsung tab3 vind ik dan weer erg duur. Ik ben nog maar een beginner en vond de samsung tab2 een mooie prijs, wat zou je mijn anders aanraden? Er staan zoveel tablets te koop, ik zie door de bomen het bos niet meer!

Ja, sorry, dacht dat die al onder de 300 euro gezakt was. Heb je gekeken in de database? Daar zie je ook de prijzen van modellen die te koop zijn staan. Zo kun je precies selecteren welke bij je passen en kun je daarnaast op elke pagina onze review vinden, van de meeste modellen althans.  Zo zijn bijvoorbeeld de ASUS MeMO Pad Smart en Toshiba Excite interessant.

Een antwoord toevoegen