Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke vereisten voor hands-free bellen met een tablet via internet?


7 september, 2014, Categorie:

Beste lezer,

Het zou ideaal zijn als ik via mijn tablet in kan loggen op de VoiP website en met een bluetooth oortje in, mijn geplande gesprekken te voeren. Als ik tijdig in de lounge zit te wachten op een klant kan ik mijn tablet in een laptop veranderen om informatie te verwerken.

Ik ben freelance account manager en hecht veel waarden aan het opvolgen van mijn terugbel afspraken. Die hou ik bij in een online Costumar Relationship Management (CRM) systeem met een VoiP service (Sales Force) bij.

Welk model tablet-pc beveelt u aan?

Er is dus geen spraken van een app maar van een website.

Met vriendelijke groet,

Bas

 

Antwoorden

Beste Bas,

Kun je alles via websites doen en heb je helemaal geen speciale apps nodig? Dat is belangrijk ivm de keuze Android/iOS/Windows. Als dit allemaal niks uitmaakt zou ik een kleine Android tablet of iPad nemen, met 4G en wat fatsoenlijke specs. Denk bijvoorbeeld aan een Google Nexus 7, Asus MeMO Pad 7 of een iPad mini.

Beste heer Chel,

Bedankt voor je reactie. Je hebt gelijk dat een keuze voor het juiste platform belangrijk is. Ik begrijp dat een Windows platform het meest gelijk is aan tablet-pc modus. Ik denk zelf namelijk aan het aanschaffenvan een Dell Venue 11 Pro.

Ik begrijp dat een hoogwaardige bluetooth met 3/4G minimale vereiste zijn om mijn wens een stap dichter naar de realiteit te halen.

Tot in hoeverre is het mogelijk om een handsfree-set/oortje te verbinden met een tablet?

Morgen neem ik direct contact op met Sales Force om te achterhalen of er echt geen sprake is van software.

Graag tot horens/lezen,

Bas

Een antwoord toevoegen