Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Whatsapp installeren op een WiFi Android tablet?


10 februari, 2014, Categorie:

Hoe moet ik Whatsapp installeren op mijn Samsung Galaxy Note 10.1 Editie 2014 WiFi?

Antwoorden

De tablet beschikt niet over een GSM-functie en wordt dus niet direct ondersteund. Je kunt Whatsapp installeren en vervolgens een ander telefoonnummer (bijvoorbeeld je vaste nummer) invoeren. Gebruik geen nummer dat al door Whatsapp gebruikt wordt. 

Dit werkt echter niet wanneer je tablet geen IMEI nummer heeft. Als dit het geval is moet de tablet geroot worden waardoor je toegang krijg tot de systeem bestanden en op een andere manier Whatsapp kunt toevoegen.

Beste Martijn  Chel,

Ik wil je bedanken voor je oplossing betreft Whatsapp installeren op mijn Tablet Samsung Galaxy Note 10.1 Editie 2014 WiFi. Ik had nog geen tijd gehad om uw oplossing uit te voeren. Gezien de nieuwe ontwikkelingen met Whatsapp en Facebook, heb ik vandaag besloten Telegram voor Android te installeren. En werkelijk hij werkt probleemloos, erg snel en niemand zeurt over dat je mobiele telefoonnummer al in gebruik is, je krijgt voor alles(GSM, Tablet, Desktop) een nieuw code .  Op de desktop werkt hij ook fantastisch en wat je op de tablet of op mobiel doet zie je ook direct al op je desktop.

Met vriendelijke groet,

Amistad

 

 

Je kunt ook whatsapp van de whatsappsite downloaden en het apk bestand installeren. Als je het programma start wil whatsapp je nummer verifiëren, hij probeert het 4 minuten en daarna krijg je op je mobiel een sms met code.  Toets deze in en je tablet (zonder 2,3,4G) kan gewoon whatsappen via wifi. Wel even in android een vinkje plaatsen bij installatie toestaan van bekende  onbekende bronnen.

Www.gelder.tk

Vindt telegram ook perfect werken op mn galaxy note tablet. Snap niet waarom whatsapp zo achter loopt. Ze zijn ook kleine jaar bezig met voip terwijl dit al jaren kan bv via viber. En whatsapp kost ook nog geld… niet slim bezig daar bij whatsapp

Ik wil WhatsApp