Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wie kent de webshop awcenter, en weet of deze betrouwbaar is?


17 december, 2013, Categorie:

Hallo,

Is er hier iemand die de webshop www.awcenter.nl kent, of er heeft besteld? Ik zou er graag een ipad willen bestellen (kwam er terecht via deze site), maar de webshop ziet er niet heel professioneel uit, en op google kan ik er ook niets over vinden. Iemand ervaringen met deze webshop?

 

Groet Roos

Antwoorden

Hmm, ik moet je eerlijk zeggen dat ik de winkel niet ken. We voeren alles via Beslist.nl en zij hebben de winkel opgenomen. Ik mag er dus wel vanuit gaan dat het redelijk ok is. Maar, als het een tientje scheelt zou ik toch voor een bekende retailer kiezen. Dan zit je zeker goed.

Hoi Martijn,

Bedankt voor je snelle antwoord! Ze bieden de ipad mini voor E 249 aan, dit is ook verdacht laag. Ik zie nu net de reviews op beslist.nl en er staan een hoop problemen de afgelopen weken beschreven met leveren etc… Ik weet natuurlijk niet zeker of dat allemaal klopt, maar ik zoek in elk geval even verder. Bedankt iig! (Misschien voor jullie ook handig om te weten dat deze site bovenaan de keuzes staat die je hier krijgt als je kijkt bij ipad mini)

 

Groet, Roos

Hoi Roos,

Dan is het inderdaad verstandig even verder te kijken. Helaas hebben wij geen invloed op welke winkels er waar getoond worden, maar ik ga het aan Beslist doorgeven. Succes!

Ik heb afgelopen zaterdag een Ipad mini bij AWCenter besteld. De site goed uit en op dat moment geen verkeerde dingen over het bedrijf gelezen. Ik kwam via Beslist.nl op hun site. Eerder ook al via beslist.Nl besteld en nog nooit verkeerd gegaan. Nu ben ik bang omdat ik zoveel reacties lees dat dit bedrijf de goederen niet levert. 

Ik heb beslist.nl gebeld en ze probeerden AWCenter te bellen maar kregen ze niemand aan de lijn. Vanaf morgen staat dit bedrijf niet meer op beslist.Nl.  Dat hebben ze beloofd.  Meer konden ze niet voor mij betekenen. Mijn eigen bank ook niet, ze kunnen het geld niet terugstorten. Als ik morgen mijn Ipad niet heb dan ga ik aangifte doen bij de politie. Dat moet iedereen doen, dan wordt de zaak eerder opgepakt. 

Ik zit ook te kijken op de site. Ze bieden de PS4 aan voor 379 euro. Dat is 20 euro onder de vraagprijs en het apparaat is overal zo goed als uitverkocht. Het uiterlijk van de site vond ik ook erg verdacht. Heb de Playstation 4 dan ook niet besteld. Is te mooi om waar te zijn.

Tevens geven ze aan dat ze het keurmerk Qshops hebben. Echter wanneer je op de site van Qshops zoekt naar awcenter zijn ze niet te vinden. Ik zeg fraude.

Mvg, 

Justin

Het is inderdaad fraude. Ik heb besteld een Iphone maar deze nooit binnengekregen of een bevestiging van gehad. Beslist heb ik inlicht en aangifte gedaan bij de politie. Opzich niet moeilijk te traceren gezien ze bij de KVK staan ingeschreven maar tis maar net waar de politie de prioriteit legt. hiernaast zal het geld wel uitgegeven zijn. Advies”Hoe meer aangiftes, hoe sneller ze gepakt worden” en NIET bestellen dus.

Hoi allemaal,

Beslist.nl heeft de webshop inmiddels ook verwijderd en zal dus zsm niet meer in vergelijkingen verschijnen.

Dank voor de input.

AWcenter staat nu nogsteeds op beslist.nl

Tevens was er op de politie site van het weekend nog niets bekend en stond awcenter ook daadwerkelijk op de Qshops website. Maar de prijzen zagen er verdacht uit, dus nét niet gekocht op de site.

Ook ik ben er ingetrapt, dus beste mensen bestel hier niet’s en als je wel besteld hebt die aangifte op www.mijnpolitie.nl van internetfraude.

en ja ik ging er ook vanuit dat als een webshop wordt aanbevolen door beslist.nl dat dit betrouwbaar was.

http://www.opgeletopinternet.nl/index.php?topic=16067.0

Ook ik ben opgelicht door deze site, ging er net als vele van uit dat deze betrouwbaar was i.v.m. beslist.nl. Ik ga vandaag aangifte doen. Had de PS4 besteld maar achteraf toch te mooi om waar te zijn..

Mensen bestel hier niet!

BESTEL HIER NIET!!!!!!!!!

Ondanks vermelding beslist.nl, is dit pure fraude

Shit net te laat… Ben aan het bellen…

;p

idd ook geen bevestiging gekregen, ben benieuwd…Nog 1 gesprek voor mij (net 2…)

Amrish Kasi, geboren in 1988 te Rotterdam is de dader

je krijgt ze niet te pakken, kost je 90 ct/m dus voor hun is het gewoon kassa.

Wat een klootzak afgelopen maandag de kerstcado’s van kleindochters gekocht

nog niets aan de hand op maandag .

Bedankt hoor Amrish Kasi mag hopen dat ze je te pakken nemen en opsluiten!!!!

 

Kees

 

 

Ik heb niet gewacht tot vijf dagen en vandaag aangifte gedaan. Verenig u een doe ook aangifte. Samen sta je sterker

Heeft iemand nog de gegevens van awcenter  voor de aangifte?

 

Grtz Rob

De site is nu al offline namelijk!

Een antwoord toevoegen