Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows Surface RT of Surface 2?


2 juni, 2014, Categorie:

Beste tabletsmagazine,

Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar een passende tablet. Ik kan mij het meeste vinden bij de Windows Surface tablets. Ik bekeek verschillende reviews maar kan moeilijk zelf kiezen tussen de Surface RT of de Surface 2.

Ik zag een heel goede aanbieding (199 euro voor de Surface RT 64 gb) maar blijf toch twijfelen.

Ik ging ook te rade bij vrienden die de Surface RT hebben en deze vrienden zijn hier tevreden over. Ik merkte dat de objectieve vergelijk vooral aangeeft dat de camera, de batterijduur, het scherm en de snelheid beter zijn, maar ik kan zelf niet uitmaken in hoe ver dit echt beter zou zijn bij de Surface 2.

Ik hoop dat jullie je ongezouten mening kunnen geven en me eerlijk zeggen welke tablet ik moet kopen.

Alvast bedankt!

 

Met vriendelijke groeten!

Antwoorden

Bedankt voor je vraag.

Het is en blijft natuurlijk deels persoonlijk maar zoals je in onze Surface 2 review kunt lezen zijn we bij dat model pas echt overtuigd. Het besturingssysteem is een persoonlijke keuze maar de hardware is beduidend beter. Zeker qua resolutie zou ik niet snel meer lager kiezen, en ook de Surface 2 vind je inmiddels voor lagere prijzen. Maar ja, 199 euro is natuurlijk geen geld kijkend naar wat je krijgt. Toch zou ik, kijkend naar de toekomst, voor de tweede generatie kiezen.

Bedankt voor het antwoord!

Ik kan weer verder!

Een antwoord toevoegen