Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Word pakket verdwenen van tablet?


2 december, 2014, Categorie:

Na resetten van mijn tablet met behoud van apps, is mijn wordpakket verdwenen.  Als ik het opnieuw download moet ik het kopen, terwijl ik daar een jaar gratis code voor heb. Als ik die dan invoer, geeft ie aan dat ik het pakket al heb. Niet dus. Wat nu?

Antwoorden

Ik gebruik het zelf niet maar er zit een verschil tussen het Office-pakket en Office 365. Zoals ik het begrijp heb je een abonnement op Office 365. Probeer je dan ook wel via die dienst de apps te gebruiken? Zorg daarbij dat de bestanden van de gedownloade programma’s helemaal verwijderd zijn van je computer anders kan het inderdaad als dubbel gezien worden.

Ik heb inderdaad Office 365. Ik kan niets meer vinden van het office pakket. Dus ik neem aan dat ze volledig verwijderd zijn. Of jij moet nog een andere manier weten om het te omzeilen. Als ik office aanklik in de store dan moet ik het eerst aanschaffen zodat ik mijn resterende tijd van mijn abonnement kan benutten. Een beetje krom.

Ik heb het antwoord zelf al gevonden! Als je naar office.com/myaccount gaat kun je je eigen producten herstellen. Daar staat gewoon letterlijk: installeren, terwijl dit via de store niet kan! Typisch.

Top, succes!

Een antwoord toevoegen