Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wordfeud app loopt steeds vast, wat kan ik hieraan doen?


30 september, 2014, Categorie:

Dag meneer, mevrouw,

Mijn oma speelt de Wordfeud FREE app op haar tablet. Sinds kort kan ze dit niet meer spelen en krijgt ze de melding ”De app Wordfeud FREE (proces com.hbwares.wordfeud.free) is onverwachts gestopt. Probeer het opnieuw”.  We hebben nu al meerdere geprobeerd maar het probleem gaat niet over. We hebben de app verwijderd en op nieuw geinstaleerd, we hebben het met een ander account geprobeerd maar tot op heden werkt niets. Heeft u een idee wat we zouden kunnen doen?

We horen graag van u,

 

met vriendelijke groet,

 

Tessa en Anneke

Antwoorden

Dat is zeer vervelend natuurlijk. Is dit zo gekomen na bijvoorbeeld een update van de app of een update van de software die op de tablet draait?

Boj mojn moeder sinds een week exact hetzelfde euvel. Op één Galaxy. Al teruggezet naar fabrieksinstellingen, niets werkt… Weet noet of er eemn Update geweest is. Een oplossing zou ZEER op prijs gesteld worden… Alvast dank voor de moeite, J.V

Ook ik hetzelfde probleem met m’n Galaxy. Alles geprobeerd zonder resultaat. HELP! WAT NU??

Helaas is de oplossing niet zo makkelijk te geven aangezien het ergens met de software fout gaat. Als opnieuw installeren niet werkt en zelfs een reset geen oplossing biedt kunnen wij ook lastig te oplossing geven. Je kunt nog proberen naar instellingen en dan apps en processen te gaan. Hier kun je alle Play Store en Wordfeud processen handmatig proberen te stoppen. Vervolgens moet je de tablet opnieuw opstarten.

Voor Oma ! En voor Tessa en Anneke !

Ik spreek nu over de Samsung Galaxy Tab 8.9. Die draaide oorspronkelijk met Android 3.2. Na een update van Wordfeud, werkte het bij mijn vrouw (ook Oma) ook niet meer. Volgens Samsung moet je dan Kies gebruiken om niewere Android software te krijgen. Werkt voor geen meter ! Oplossing: Instellingen/Toestel Info. Dan zie je waarschijlijk Android versie 3.2. Maar als je een goede WiFi verbinding hebt, zie je ook Software Update of Software Upgrade. Die selecteer je dan.  En als alles goed gaat heb je dan Android versie 4.04. En dan draait Wordfeud (en andere apps zoals nummi), weer gewwoon goed :)

Ook ik heb daar een probleem mee geeft steeds error aan …waardeloze app btw

Het is nu 13.29 uur. En werkt nog steeds niet.

Goedemiddag

ik kan geen Wordfeud meer op mijn iPad spelen ik krijg steeds een foutmelding er komt steeds een error te staan

en ik speel het heel graag maar wat kan ik er nu aan doen om weer Wordfeud te spelen.

Ik hoop zo snel mogenlijk van u te horen

 

ik heb een spaans bord en letters soms dubbel, b.v. ll rr wie heeft een oplossing ?

Janel

wf stopt steeds waardeloze app moet tablet steeds uitschakelen

Ook mijn I-pad 3 geeft constant melding van een “network error”.

Andere apparraten in huis werken gewoon binnen hetzelfde wifi-netwerk.

Heel vervelend, maar een oplossing heb ik nog niet kunnen vinden.

Hopelijk is er iemand die voor een oplossing kan vinden.

bij mij slaat wordfeud na 2dagen spelen ineens uit, en kom er ook niet meer in, vreemd, alles geprobeerd, maar lukt niet

 

Bij mij vanmorgen ook, ineens van het scherm.

En krijg hem niet meer op mijn pc, vreemd

Letters van mijn wordfeud op mijn tablet blijven sommige  vaststaan.

  • Wat kan ik hier aan doen.

Heb zelf ipad ook mijn spelletje wordfeud is er mee op gehouden, kan hem niet verwijderen en ook niet opnieuw installeren. weet iemand misschien raad.

Volgens de pc winkel zorgt een of andere reclame bij wordfeud ervoor dat ik geen wordfeud meer kan spelen. Wordfeud wordt er steeds afgegooid.

alles doet het prima verder.Kunnen jullie dit oplossen?

 

Ik kan geen nieuwe spelers meer krijgen via random,wat kan ik hier aan doen?

Wat een klote is de wordfeud app geworden.Je kan geen random spelers aanvragen,omdat je waarschijnlijk te veel resignt of te veel random spelers uitnodigd. Waardeloze app geworden en leuk is ver te zoeken.

Anoniem

Door reclame voor neutrogena isWF nu overgenomen ik krijg al uren allen die &€))()€& reclame

Help als ik wordfeud open zegt het steeds wordfeud free is grstopt..gedeinstalleerd en opnieuw geinstalleerd niets helpt ,speel dit spel al jaren,wie kan me zeggen wat ik kandoen omweer wordfeux te kunnen spelen?  Bvd grt h