Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wordfeud is erg traag of reageert geheel niet op mijn Windows tablet van HP?


26 november, 2016, Categorie:

Hallo,

Wordfeud draait erg traag of geheel niet op mijn Windows 10 pro tablet van HP. Het is een splinternieuwe HP x2 210 met 64 bits besturingssysteem.

Alles op de tablet werkt prima, behalve Wordfeud niet.

Al 2x wordfeud verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, ook al een keer vanuit instellingen bij apps Wordfeud opnieuw ingesteld. Dit heeft allemaal geen enkel effect.

Op welke manier kan ik Wordfeud weer goed werkend krijgen?

Groeten,

Klaas

Antwoorden

Is het een app uit de Windows Store of heb je het programma ergens anders gedownload? Ik denk dat het probleem in het spel zit, niet zozeer je apparaat.

De app is vanuit de windows store gedownload. Een gratis versie.

Als ik op internet naar wordfeud zoek, vindt ik alleen wordfeud voor android, iPhone/iPad of voor windows Phone. Bij wordfeud voor de windowsphone geeft ie vervolgens aan dat deze niet werkt op dit apparaat. Is trouwens ook geen gratis versie maar kost 3 euro, dat is op zich niet zo erg. Alleen hij geeft vooraf al aan dat deze niet werkt op dit apparaat.

Hiervoor een windows tablet van microsoft met windows 8 gehad. Hier werkte wordfeud prima op. (dat apparaat was voor de rest inmiddels wel behoorlijk traag, vandaar de nieuwe HP) Op deze tablet had ik wordfeud volgens mij ook uit de store gedownload, was in ieder geval ook van Bertheussen IT.

Zo te horen is de app niet geschikt voor het apparaat maar heb je hem toch kunnen installeren. Ik denk dan ook dat dat het probleem is.

Een antwoord toevoegen